Şarap & Meyve Suyu Endüstrisi

 

Her tür sıvının ideal koşullarda (sıcaklık, kıvam vb.) son derece hijyenik ve güvenli bir şekilde saklanması için paslanmaz tanklar özel yükleme sistemi, transfer ve dozajlama hatları ile üretimi besler.

Şarap Tankları

Şarap yapımında, sıvı depolama ve fermantasyon tankları yaygın olarak kullanılmaktadır. Tüm tank versiyonları maksimum hijyen, güvenilirlik, kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı garanti eder. Tankların kaplamasında veya tabanında, muhafaza edilen ürünün sıcaklığını kontrol etmek için, soğutma veya ısıtma sıvısının sirkülasyonu veya izolasyonu için cepler yerleştirilebilir.

Şarap fermenterleri, bu işlemden sonra üzüm posasının uzaklaştırılmasını kolaylaştırır ve bu nedenle depolama tankı olarak da kullanılabilir. Ayrıca, fermantasyon tankları sıcaklığı kontrol etme işlevine sahip soğutma bantları opsiyonuna sahip olmasının yanı sıra, dikdörtgen şeklinde ve harici bir açıklığı olan bir alt kapıya sahiptir.

Meyve Suyu Tankları

Meyve suyu depolama tankları, suyu içerecek ve atmosferik basınçta çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Organoleptik özelliklerini korumak için, düşük sıcaklıkta bir glikol çözeltisinin dolaştığı tank kaplaması üzerine yerleştirilmiş özel boşluklar sayesinde meyve suyu 8 ° -10 ° sıcaklıkta saklanır. Tanklar ayrıca kontrollü bir nitrojen enjeksiyon sistemi ile donatılmıştır.

Meyve sularının depolanması için kullanılan tanklar, müşterinin özel ihtiyaçlarına göre standart veya özelleştirilmiş versiyonlarda yapılır. Tüm tank versiyonları maksimum hijyen ve güvenilirlik, kullanım kolaylığı, güvenlik ve dayanıklılığı garanti eder.

Müşterilerimizin özel isteklerine bağlı olarak çeşitli model ve ebatlarda şarap ve meyve suyu depolama tankları, hammadde seçimine ve işçilik ve montaj kalitesine büyük özen gösterilerek paslanmaz tanklar imal ediyoruz.