Çikolata, Şekerleme ve Unlu Mamüller Endüstrisi

 

Çikolata tankı, bir fabrika içerisinde çikolata, trüf, bar ve diğer ürünlerin üretiminde kullanılacak çikolatanın depolanmasına hizmet eder. Çikolatanın her zaman kullanım için uygun sıcaklıkta olmasını sağlayan uygun depolamadır. Çikolatanın kullanım sıcaklığına geldiğinde üretimde kullanılmaya hazırdır. Bu nedenle, bir endüstriyel tankların kullanılması, üretimin daha hızlı yapılmasını sağlayan en önemli ürünlerden biridir.

Çikolata üretimi için özel olarak tasarlanmış endüstriyel tanklar ve ekipmanlar;

  • Çikolata depolama tankı, ince öğütülmüş çikolatayı toplu halde sabit sıcaklıkta depolamak için kullanılır.
  • Çikolata eritme tankı, ana makinelerden biridir ve çikolatayı eritmek için kullanılır.
  • Çikolata karıştırıcı ve çikolata ısıtıcısı ekipmanları

Çikolata eritici endüstriyel tankları, adından da anlaşılacağı gibi sadece çikolatayı eritmek için değil, aynı zamanda depolamak, ideal sıcaklığını stabil tutmak ve böylece gerektiğinde kullanıma hazır halde bulundurmaktır. Çikolata eritme tankı, dünyadaki tüm şekerleme ve çikolata üreticileri tarafından kullanılmaktadır.

Müşteriler, şeker ve çikolata endüstrisi ekipmanı uzmanı İnokstek Paslanmaz Teknolojileri'nden paslanmaz tankı satın alırken, ürün için özel ihtiyaçlara ve hedeflere göre kapasite, genişlik ve uzunluk ile özel bir projenin yürütülmesini talep edebilir.

  • Kg veya Litre Olarak Depolama Kapasitesi
  • Depo Kapasitesine Göre Tank Çapı
  • Her Müşterinin İhtiyacına Göre Tank Yüksekliği

İnokstek Paslanmaz Teknolojileri, Türkiye’nin her yerindeki müşterilere çikolata ve şekerleme için endüstriyel tanklar geliştirir, üretir ve satışını gerçekleştirir. Müşterilerimiz, ihtiyaçlarına ve amaçlarına göre özel olarak tasarlanmış bir çikolata tankı talep edebilirler.