Zeytin & Zeytinyağı ve Bitkisel Yağlar

 

Sızma zeytinyağını saklamanın en iyi yolu, ışıktan korunmayı garanti eden ve içerdiği ürünü değiştirmeden tutan paslanmaz tanklar kullanmaktır. Zeytinlerin kalitesine ve preslemeden önce muhafaza edilme zamanlarına ve yöntemlerine ek olarak, işleme sırasında yeterli sıcaklığın korunması gereklidir.

Paslanmaz tanklar, nihai ürünün özelliklerini stabil etmek için 12 ila 18 derece arasında bir sıcaklık sağlamak esastır. Ayrıca, şişelenmeden önce zeytinyağı filtrasyonu yapılır. Başka bir deyişle, bitkisel suyun mikro damlacıklarından ve zeytin hamurundan kaynaklanan katı parçacıklardan ayrılır.

Yağ Filtreleme

Boşaltılan zeytinyağı filtreden geçer ve yağ 24-48 saat bekletildikten sonra tanklara gider. Kısacası zeytinyağı filtrasyonu, yağa kusursuz bir ticari sunum sağlar, ürünü kızartma gibi bazı kullanımlara karşı kusursuz organoleptik özellikleri ile kullanım ömrünü uzatır.

İnokstek Paslanmaz Teknolojileri, paslanmaz tank tasarlıyor, üretiyor ve depolama tanklarının ve yapıların her türlü montaj ile ilgileniyor. Müşteriye tamamen kişiselleştirilmiş, kişiye özel çözümler üreterek teknik ofis departmanımızdan her projeyi derinlemesine inceleyerek en iyi çözümü sunuyoruz. Bunu her zaman en iyi tavsiyeyle tasarım, üretim ve montaj süreci boyunca kapsamlı bir izleme ile yapıyoruz. Bizler anahtar teslim zeytinyağı tesisi ekipmanlarımızla sizlerin her zaman yanındayız.